CONTE VIATGER

EN GUILLERMO

Avui en Guillermo ens ha duit la seva part del conte viatger, pràcticament sa darrera. ara ens queda el darrer troç i ja l'haurem acabat...Quina emoció! Gràcies Guillermo! Ens ha agradat molt.

 

NA SOFÍA

Na Sofía també ens va dur la seva part del conte. Trobau que acabarà bé?... Gràcies Sofía!

NA LAIA VARGAS

Na Laia ens va dur la seva part del conte i ens va agradar molt. Ens queda molt poc per saber què passarà... Gràcies Laia!

EN FÉLIX

Dilluns en Félix ens va dur el seu relat. Per fi s'han casat!. Vam fer una fixeta amb les tres paraules que ens van agradar més. Però encara queden uns quants fillets més que ens han de fer el seu relat. Què passarà?

N'ELVIRA

Dilluns va ser el torn de n'Elvira que ens va dur el seu relat del conte viatger. Sembla que tot torna al seu lloc i que per fi el príncep i la princesa es podran casar. Ara veurem... encara ens queden uns quants fillets per participar!

EN SERGI

Dilluns en Sergi ens va dur el conte viatger i el vam llegir des del principi. Després vam fer una fitxa on hi vam escriure les tres paraules que més ens havien agradat del seu relat.Gràcies Sergi!

EN DANI

En Dani ens va dur el seu tros de conte viatger. El vam llegir tot i vam afegir el seu relat. La cosa està interessant...Gràcies Dani!


EN GUILLE

En Guille ens va dur el seu trosset de relat que el va posar molt emocionant el conte. Ara hem d'anar a cercar una fulla de l'arbre de la vida!... Gràcies Guille!

NA NOA

Dilluns na Noa ens va dur el conte viatger i vam llegir la seva narració i després vam fer la fitxa amb les tres paraules que més en havien agradat. Gràcies Noa! 

NA LAIA GARÍ

Aquesta vegada ha estat es torn de na Laia Garí. Hem llegit tot el conte i després el trosset que ella ha escrit. Ens ha agradat molt. Gràcies Laia!
 

EN DYLAN

Dilluns en Dylan ens ha duit el conte viatger. L'hem llegit des del principi i hem vist el seu trosset. La història està emocionant i no sabem què passarà ara amb na Nea i la princesa. Què farà el príncep? I la fada, els ajudarà?...Gràcies Dylan!

EN VÍCTOR

Aquesta setmana ha estat en Víctor el qui ens ha duit el conte viatger. també ha sortit un altre personatge. Quina emoció! No sabem com acabarà aquest relat!. El vam llegir des del començamen i llavors vam fer una fitxa on vam escriure i dibuixar les paraules que més ens van agradar del trosset que ell havia escrit. Gràcies Víctor!

N'ANDREA

Dilluns n'Andrea ens va dur el conte viatger. Vam llegir-ho des del principi i ens va agradar molt el seu trosset. Ha sortit un altre personatge!. Després vam fer una fitxa amb les paraules que més ens van agradar. gràcies Andrea!

EN DÍDAC

En Dídac ens va dur el seu trosset de conte. El vam llegir tot junt i ens va agradar molt! Gràcies Dídac!


EN MARCO

En Marco ens va dur ahir el conte viatger. Com cada vegada l'hem contat des del principi iens ha agradat molt el trosset que ell ha escrit. Què emocionant s'està posant aquest conte. Ara veurem com acaba! Gràcies Marco!

N'HUGO

Dilluns n'Hugo va estar malalt i no ens va poder dur el conte viatger, però dimecres que ja era a classe el vam llegir des del principi i ens va agradar molt el seu relat. Gràcies Hugo!

EN JORDI

Dilluns en Jordi ens va dur el seu relat del conte viatger. Quina emoció! No sabem que li arribarà a passar a aquest prícep tant valent. Després copiàrem les paraules que més ens van agradar del seu trosset d'història. Gràcies Jordi!

NA LAURA

Dilluns na Laura ens va dur la seva part del conte viatger. El vam llegir des del principi i després vam escriure les paraules que ens van agradar més del seu relat. Ens va agradar molt. Gràcies Laura!

EN JAN

Dilluns en Jan ens va dur la seva part de la història. Ho ha fet juntament amb els seus papàs i l'ha escrita copiant el que havien escrit entre tots. Després hi ha fet un dibuix. A classe n'Eva ens ha llegit les dues pàgines que ja tenim escrites. Gràcies Jan!

Comença la travessia 

El nostre conte viatger ja té títol, portada i primera pàgina que hem confeccionat entre tots. Es titula "El príncep i la princesa". En Jan se l'ha enduit a casa aquest cap de setmana per poder continuar la història que tots junts vam confeccionar i redactar a classe. A partir d'ara  cada dijous se l'endurà un de voltros i el tornarà dilluns a classe. Durant el cap de setmana haureu de redactar un trosset més de la història i fer-ne un dibuix. El dilluns el fiet/a que l'ha escrit el llegirà amb la meva ajuda a tots els altres i ens explicarà com ho ha fet: com ha decidit la part de la història, qui l'ha ajudat... Després farem una fitxeta amb el vocabulari que ens cridi més l'atenció. Ja veureu quina història tan xula que ens sortirà entre tots! I el curs que ve ens l'endurem a primer per poder-lo llegir les vegades que vulguem.
El calendari del conte estarà penjat al taulell d'anuncis de la classe durant tot el curs perquè no us agafi desprevinguts.
Gràcies papàs per ajudar-nos a fer-nos grans!


Ja hem començat!

Aquesta activitat que durarà tot el curs, consisteix en anar confeccionant entre tots un conte. Cada dijous li tocarà a un fillet diferent i fins dilluns que l'ha de tornar a l'escola, haurà d'escriure un trosset de la història amb un dibuix, amb ajuda dels papàs.
Per començar, cada fillet va proposar un personatge i el va dibuixar en un paper. Llavors vam fer una votació i en van sortir 7: El príncep, l'ocell Ito, la princesa Laia, el cavall Hidalgo, la Nea ( personatge dolent), la fada Marina i el lleó Nasa.
Després per taules vam dibuixar en un foli la portada. Ara esteim pendents de fer la votació per saber quina d'aquestes serà la portada definitiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario