lunes, 20 de mayo de 2013

L'OLFACTE

La senyora patata ens va deixar una altra carta on ens deia que haviem de cercar l'òrgan del sentit de l'olfacte allà on hi ha flors. Ràpid vam anar cap al jardí, i després de cercar un poc, vam trobar una capsa on dins hi havia el nas del senyor patata!!!
Posteriorment vam presentar els treballs que havien fet els companys de la taula de l'olfacte; ens van explicar els tipus d'olors: agradables o desgradables; els pèls que tenim dins el nas, per a què serveixen... moltes coses que ens van agradar molt. Després vam obrir la capsa de l'olfacte i vam experimentar ensumant tot el que hi havia dins.
També hem fet un experiment: colònia de romaní. Ja veurem què surt!!!

LA HORA DEL CUENTO

Na Nuri, sa mamà d'en Víctor va venir a contar-nos el conte a "La hora del cuento". Després ens va donar un dibuix d'un cavall que haviem de pintar i omplir amb plastilina. Gràcies Nuri!!!

CARPETA VIATGERA

En Darío ens va dur la seva carpeta viatgera i ens va explicar tot allò que li agrada fer tant a Menorca com a Burgos, d'allà es el seu avi i on passa les vacances d'estiu. Gràcies Darío per compartir-ho amb noltros!

ANIVERSARI SERGI

En Micky, es papà d'en Sergi va venir a fer el dia especial explicant un poquet sobre el golf. També ens va mostrar a fer un cop. Tots juts vam anar al jardí i alla vam poder practicar. Gràcies Micky!!!

domingo, 5 de mayo de 2013

LA HORA DEL CUENTO

Dimarts va venir n'Ainara, la mamà d'en Dídac a contar-nos el conte de "El ratoncito Pérez". La va acompanyar n'Ari, la germana d'en Dídac. Ho vam fer molt bé i ens va agradar molt. Després vam decorar una capsa que ens servirà per guardar les nostres dents quan se'ns caiguin. Gràcies Ainara i Ari!!!

LA VISTA

Aquesta setmana els fillets que formen el grup de la vista ens han presentat uns murals on ens expliquen tot allò que hem après d'aquest sentit. Moltes gràcies per la vostra feina!!!

CARPETA VIATGERA

Aquesta setmana ha estat el torn d'en Juan Pablo. Ens ha explicat molt sobre el seu viatge a Londres i sobre tot allò que li agrada fer més. Gràcies Juan Pablo!