miércoles, 25 de abril de 2012

LA HORA DEL CUENTO

Avui na Marta, sa mamà d'en Jan ens ha vingut a contar un conte a "la hora del cuento". Es titulava "Cocorico" un pollet que ajudava a la seva mamà a fer una coca... Ens han duit titelles, coca per fer un mosset i una galeta d'en Cocorico per cadascun que ens ha agradat molt. Gràcies Marta!!!



INTERCANVI DE LLIBRES

Dilluns vam celebrar la diada de Sant Jordi amb l'intercanvi de llibres que haviem duit de casa. També ens van venir a contar el conte dels "Tres porquest" amb versions modificades els alumnes de 1r d'ESO. Ens ho vam passar molt bé!!!



martes, 24 de abril de 2012

CAPSA DE LA VIDA

Ahir na Sofía Selma ens va dur la seva capsa de la vida i ens va mostrar totes les coses que li resultaven més significatives. Ens ha agradat molt. Gràcies Sofía.



sábado, 21 de abril de 2012

jueves, 19 de abril de 2012

FORMES GEOMÈTRIQUES

Avui hem treballat amb les formes geomètriques del cercle, quadrat i triangle i hem vist aquest conte




Després hem vist que hi ha un pintor, en Joan Miró, que li agradava molt pintar formes geomètriques i hem observat alguns dels seus quadres.

martes, 17 de abril de 2012

CONTES DE L'UNIVERS

Avui ens han vingut a contar els Contes de l'Univers. Hem fet molta bonda i hem escoltat molt. Ha estat molt divertit i entretingut.






jueves, 5 de abril de 2012

JORNADES CULTURALS

Dilluns vam anar d'excursió amb el catamarà groc. Vam sortir del moll i després de veure ses coses més significatives d'una de ses voreres des port, vam arribar al Clot de La Mola i ens vam aturar per poder veure des de les finestres de visió submarina, els peixos i algues que hi ha a baixamar. Ens ho vam passar molt bé!


CAPSA DE LA VIDA

N'Elvira ens va dur ahir la seva capsa de la vida.Tot el que hi havia dins era com ella és, de princeses... un coixí, sabates de taló, cotxe de ninetes, ulleres per anar a nedar... Gràcies Elvira, ens ho hem passat molt bé amb tú!


LA HORA DEL CUENTO

En Nacho, es papà d'en Jordi va venir fa unes quantes setmanes a contar-nos "Los tres cerditos". Vam bufar i bufar per tirar ses casetes des dos primers porquets, però no ho vam aconseguir amb sa des darrer. Gràcies Nacho per compartir aquesta estona amb noltros!!!


lunes, 2 de abril de 2012

JORNADES CULTURALS

Avui hem començat les jornades cultural. Com que el tema d'aquest any és la reserva marina de Menorca, hem vist aquest conte.